Tuesday, April 5, 2011

Video Lucah : Pendapat Orang Muda



Rata-rata kita mengetahui golongan remaja dan belia (muda) yg paling ramai mempunyai akaun Facebook dan Twitter. Bila hal video porno keluar, inilah dalam fikiran mereka. Mari baca pendapat orang-orang muda berkenaan video lucu @ lucah DSAI.

Sila klik link di bawah..

Bagi yg tiada facebook, boleh lah baca lampiran kat bawah ni.

Klik image utk paparan lebih jelas..




PERSOALAN :

Adakah UMNO benar-benar yakin sudah menawan hati golongan muda di M'sia terutama mereka yg telah cukup umur 21 tahun??

Sudah cukupkah 'bekalan' kita utk menghadapi PRU 13 ??

Fikir-fikirkanlah wahai kepimpinan UMNO~


*Syshhhh kita belom 'selamat'..

Friday, April 1, 2011

Haram Poco²


Hmmm pulak~ poco-poco haram jadinya.
Mesti bengang makcik-makcik yg dh masuk level Profesional menari poco-poco ni kan.
Manakan tidak, siang sampai malam asyik dok menari poco-poco.
Tu belom kira dengan poco-poco dalam bilik air time mandi ha ha ha..

Arrr tak kisahlah. Lantak pi la sapa-sapa yg bengang dengan Mufti Perak, Tan Sri Dr Harussani Zakaria. Tuan empunya blog ni pun tak pernah menari poco-poco pon he he he.

Cuma ada satu persoalan yg terpikir.
Kenapa Mufti Perak sahaja yg mengharamkan tarian tersebut?
Bagaimana dengan Mufti-Mufti negeri lain?

Tidak bolehkah Mufti-Mufti bermuzakarah terlebih dahulu sebelum memutuskan sesuatu perkara kerana ini akan menyebabkan rakyat terkeliru dan tidak tahu mahu memihak kepada siapa.

Seperti kenyataan yg dikeluarkan oleh Mufti Perlis, Datuk Ahmad Jusoh baru-baru ini berkenaan hukum nikah di Masjid atau Surau yg menyimpang dari amalan Rasulullah SAW.

Saya percaya ramai yg terkedu dan terkompius. Nak-nak lagi, bagi mereka yg telah bernikah di Masjid dan Surau. Tetapi kenyataan tersebut telah dibetulkan oleh Menteri JPM, Datuk Seri Jamil Khir Baharom.

Ini mmg lagi haram. Bukan saja haram malahan haram jadah


Hah mcmne ni isu poco-poco Yob?
Teman dh malas ulas. Baik cari lelaki Y~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...