Saturday, April 28, 2012

Mat Sabu & Hishamudin Rais Bakar Semangat Pejuang-Pejuang Syaitan Awal Pagi

Selepas saya pulang ke rumah tengah malam tadi, ade beberapa keping gambar diterima daripada 'askar upahan' Pakatan di sekitar Dataran Merdeka.

Beberapa keping gambar Mat Sabu dan Hishammudin Rais yang berucap menyampaikan amanat kepada pejuang-pejuang Syaitan yang bakal memperjuangkan LGBT dan menjatuhkan kerajaan Malaysia hari ini.

Dengar cerita dari sumber, sorang awek yang bajet-bajet kiut di atas ini. Ramai yang cuba mengayat dan mahu tidur semalaman dengannya. Kalo dah nak tidur satu malam tu, paham-paham jela kan.

Nafsu budak-budak gelandangan ni bukan boleh kira tempat. Silap-silap dalam khemah pun bleh one night stand.

Later update dari sekitar lokasi 'perang' di Dataran Merdeka.


Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

No comments:

Post a Comment

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...