Wednesday, May 16, 2012

Belia Pelapis Negara, Bukannya Perusuh @HariBelia2012Himpunan Jutaan Belia (23 - 27 Mei 2012) kurang dari semingggu bakal berlangsung Himpunan Belia Negara yang terbesar sejak program ini diperkenalkan pada tahun lepas.

Usaha secara berterusan dari cetusan idea YAB Perdana Menteri Malaysia, DS Najib Razak yang meletakkan agenda belia dalam tranformasinya mengilhamkan himpunan terbesar sebegini.

Himpunan Jutaan Belia bukan sahaja satu program,satu acara yang direncana ringkas untuk golongan belia tetapi agenda transformasi dalam pembangunan belia yang disusun khas kerana golongan ini adalah aset yang terpenting bagi melahirkan kepimpinan masa hadapan.

Agenda besar negara juga meletakkan transformasi terhadap gologan belia ini adalah umpama meletakkan yang hak kepada tempatnya kerana belia merupakan produk pruduktif dalam usaha kerajaan membela golongan belia secara berterusan.
Untuk mengetahui maklumat serta pelbagai lagi acara yang bakal diadakan di HBN 2012 nanti, jom LIKE & FOLLOW  

Jom join Facebook Hari Belia Negara 2012Jangan lupa follow Twitter Hari Belia Negara 2012Maklumat lanjut, jom tengok website Hari Belia Negara 2012


Twitter : @REZQEENHILL
BBM : 23C29857
Email : reezqeenos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...