Tuesday, May 22, 2012

Program Maksiat - Pembangkang @HariBelia2012 @BeeAntBlues

Menjelang Perhimpunan Jutaan Belia, pastinya puak pembangkang yang mempunyai kepentingan politik, sudah menyiapkan dalil² bagi menghalang kedatangan jutaan belia dari seluruh negara di Putrajaya mulai esok (23 Mei 2012) sehingga ahad (27 Mei 2012) ini.

"Program maksiat", kata puak Pembangkang.

Maksiat boleh terjadi sekiranya lokasi yang diadakan itu di kawasan yang sempit, tersorok dan dipenuhi aktiviti  lucah, tidak sihat yang bakal menyebabkan terjadinya perkara seperti maksiat dan zina.

Contohnya Perhimpunan Bersih 3.0, kawasan sempit.

Matlamat : Memperjuangkan agenda politik jahat dari luar negara. Sengaja menimbulkan kekacauan, kekecohan dan menghuru harakan Malaysia. 

Himpunan Belia 2012, kawasan luas.

Matlamat : Menghimpunkan seberapa ramai belia² dari seluruh negara. Memberi faedah berguna kepada belia² melibatkan diri dalam aktiviti kemasyarakatan dan menyihatkan tanpa perlu merosakkan diri.

Daripada kedua² aktiviti di atas, menggambarkan bahawa aktiviti yang sihat pastinya bakal diikuti belia dan sesiapa saja. Namun bagi program yang mendatangkan kemudaratan, sudah tentu akan ditolak oleh golongan belia² Malaysia yang bijak membezakan buruk dan baik sesuatu perkara itu.

Kepada belia² seluruh Malaysia, masih lagi sempat untuk menghadirkan diri ke Himpunan Hari Belia 2012, di Putrajaya pada 23 Mei sehingga 27 Mei 2012.

Mari bersama² sertai pelbagai aktivti menarik yang menanti para belia sekalian. Mari meriahkan sambutan Hari Belia 2012 !!Keterangan lanjut, boleh usha laman web di bawah ini.


Jom join Facebook Hari Belia Negara 2012Jangan lupa follow Twitter Hari Belia Negara 2012

Maklumat lanjut, jom tengok website Hari Belia Negara 2012


Twitter : @REZQEENHILL
BBM : 23C29857
Email : reezqeenos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...