Tuesday, August 7, 2012

BANGANG THE SERIES : Doakan Musibah Untuk Negara?


Astaga..

Siapa dikalangan pembaca blog saya ni merupakan orang yang teringin merasai hidup seperti di Palestin? Syria? Afghanistan?

Tentu sekali tiada seorang pun menginginkan kehidupan yang tidak menentu dan tidak merasa selamat. Saya pasti, jika ada pun pasti orang itu merupakan orang yang tidak waras dan mengalami tekanan jiwa yang sangat teruk, dasyat dan memerlukan perhatian dari PAKAR SAKIT JIWA.

Keadaan sekarang di Malaysia, jauh lebih aman dan makmur. Rakyat hidup dengan harmoni dan selamat. Tiada perkataan tidak selamat terpacul keluar dari mulut rakyat Malaysia. Buktinya, banyak orang luar negara datang ke sini untuk melancong, melanjutkan pelajaran dan mendapatkan rawatan kesihatan.

Apakah yang menyebabkan si bangang ni teringin Malaysia menjadi seperti negara² yang berperang? Apa pula yang best nya duduk di dalam negara yang sedang bergolak perang dan rusuhan kaum?

Mungkin Narongchai Fairuz ni balaci Israel.

BANGANG THE SERIES - Zunar Si Bangsat
BANGANG THE SERIES - Manoharan Petualang Negara
BANGANG THE SERIES - Pendajal Harta BN Dikenalpasti7 comments:

 1. Kalau perang babi ni dululah yang menyorok dalam hutan macam tikus mondok.Nak perang konon,dengar bunyi senapang pun dah terkencing2 dalam seluar ceh.

  ReplyDelete
 2. Ini siam lahanat ni.Siam mana boleh percaya.Tengok macamana dia jajah negeri2 Melayu Patani,Yala(Jala),Narathiwat(Menara),Songkhla(Senggora).Sampai sekarang tak dimerdekakan.Siam memang talam dua muka.Kalau tak suka duduk Malaysia,boleh berambus balik thailand sana.Haram punya siam.

  ReplyDelete
 3. SAYA NAK BERITAHU KEPADA ANDA.ADAKAH ANDA SEMUA SUDAH SEMABAHYANG 5 WAKTU,PUASA JANGAN MENGATA KEPADA ORANG KITA LIHAT DIRI SENDIRI.TIDAK BAIK DAN BERDOSA.BAGI SEORANG MUDA TETNTU MEMBERI NASIHAT KEPADA KITA SEMUA.

  ReplyDelete
 4. ORANG YANG BERDOSA PATUT DI KENAKAN DARI ALLAH SWT.BAGI SAYA ORANG MENGUTUK ADALAH SEPERTI ORANG YANG TIDAK MEMPUNYAI PEGANGAN AGAMA.INGATLAH ADAKAH ANDA SEMUA SUDAH MELAKUKAN AMALAN DENGAN SECUKUPNYA.SAYA SETUJU PERNYATAAN SEORANG HAMBA ALLAH YANG BERANI KUTUK KERAJAAN FIRAUN INI.

  ReplyDelete
 5. SAYA SEBAGAI UMAT ISLAM MEMANG BERASA SERONOK SEKIRANYA MALAYSIA DI TERIMA MUSIBAH SEPERTI NEGARA-NEGARA LAIN BARULAH KITA TAHU DAN MENGHADAPI SATU CABARAN DARI KUASA YANG MAHA ESA DAN MAHA ADIL.BAGI SAYA UMAT ISLAM SEKARANG TIDAK SEDARKAN DIRI YANG SANGGUP GILA PANGKAT DAN KUASA.

  ReplyDelete
 6. KITA SEBAGAI UMAT ISLAM PERLU BERDOA SEMOGA NEGARA MALAYSIA DI TERIMA MUSIBAH SEPERTI NEGARA-NEGARA LAIN.BAGI SAYA SEKIRANYA MALAYSIA DI TERIMA MUSIBAH SEKURANG-KURANGNYA KITA SEDAR DAN INSAF.

  ReplyDelete
 7. INGAT ORANG YANG BERSEMBAHYANG BOLEH MASUK KE SYURGA JANGAN INGAT ORANG YANG SEMBAHYANG BOLEH MASUK SYURGA.SEMUA KUASA ALLAH SWT.

  ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...