Monday, September 10, 2012

Budak PKR Suh Polis Siasat Budak Ni Tanpa Bukti

Kadang-kadang kelakar juga bila melihat telatah politik Pembangkang yang agak terdesak. Terbaru, dakwaan PKR yang mendakwa bas Jelajah Merdeka tersebut disabotaj dengan balingan cat berwarna merah di Melaka.

Menariknya lagi, ramai jugalah pemimpin-pemimpin berkiblatkan LGBT ini telah Retweet berulang kali dan membuat laporan Polis berhubung isu tersebut beserta gambar lelaki yang disyaki.

Wahhhh hebat betol Detective Conan PR hari ini. Amek saja gambar sesapa dan dakwa orang itu, orang ini yang sabotaj bas mereka.

Lihat di bawah.


Hebat kan.
Tetapi mengapa saya kata hebat?

Jawapannya mudah saja. Tiada bukti mengatakan ataupun menunjukkan ini adalah suspek yang membaling cat. Tiada pula gambar ataupun video dia sedang membaling ataupun membawa bahan yang disyaki.

Menariknya lagi apabila statement dalam gambar tersebut diakhirinya dengan 'mana polis?'

Mana Polis??
Takkanlah Polis nak 24 jam duduk bersama puak-puak PR LGBT ni. Dorang pun tahu malu dan rasa tak bermaruah apabila mempertahankan golongan yang mengamalkan seks luar tabii ini. Jangan PR ingat, setiap kali ada ceramah mereka akan ada Polis kerana PR kebanyakkan program mereka semuanya tiada permit.

No comments:

Post a Comment

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...