PM

 photo IMG-20140720-WA0036.jpg

Wednesday, January 16, 2013

Quran - Thumping Mother F***rs - Patrick Teoh #PatrickTeohBiadap #1Malaysia #TolakPR



Sikap kurang ajar blogger Niamah yang mesra Pakatan Pembangkang memang melampaui batas!

Semakin lama, semakin berani puak-puak Pakatan haprak menghina ISLAM !

Mana perginya pejuang PAS?
Mana pejuang PKR?
Semua sudah takut sama DAP ka?

Kerajaan Negeri Regim Pakatan buat hal, kenapa umat Islam yang jadi mangsa?
NIAMAH !!!


Dari blog Cucu Tok Selampit

Beliau seorang pelakon. Beliau juga seorang pelawak. Beliau seorang aktivis yang terkenal menyebelahi Pakatan Pembangkang. Beliau adalah Patrick Teoh. Kenyataan beliau di laman Facebook semalam mencetuskan rasa tidak puas hati di kalangan Umat Islam apabila beliau secara terang-terangan menghina Agama Islam dan Al Quran. 

Ini gara-gara ketidakpuasan hati beliau terhadap Kerajaan PAS Kedah yang "flip flop" dalam isu mengeluarkan garispanduan 1 Malaysia Chinese New Year Celebration 2013. Beliau boleh mengkritik kepimpinan PAS dalam isu ini tetapi beliau tidak ada hak untuk menghina Islam dan Al Quran. Tindakan beliau amat kurang ajar!!!

Dari blog 1Peluru pula memperlihatkan protes Dato AC Mizal terhadap sikap kurang ajar Patrick Teoh.


Patrick Teoh teringin nak jadi calon DAP lah tu. Biadap !!

3 comments:

  1. cina tempang ni memang haram jadah...ini semua salah pemimpin2 bangsat PAS yg sanggup bersekongkol dgn DAP dan ianya telah menbuka ruang pada pihak kapir laknat ni memperlekehkan islam

    ReplyDelete
  2. ye memang tidak patut pun agama kita di hina sebegini rupa. tapi ayat awak tu pun boleh sopan kan? tak melambangkan agama Islam langsung bahasa awak ni, Anonymous.

    ReplyDelete
  3. Fuck your own Bible retard!!!!

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...