Monday, February 4, 2013

Tian Chua Gagal Semak Status 'Kematian' Taib Azamuddin #1Malaysia #TolakPR


Orang hidup dikatakan sudah mati. Inilah bahananya apabila pemimpin bongok menggunakan media sosial tanpa berfikir panjang.

Saya percaya, Tian Chua mempunyai rangkaian dan boleh berkomunikasi secara direct dengan pemimpin dalam Pakatan yang sama untuk mengetahui status kesihatan Datuk Taib Azamuddin yang dikatakan telah meninggal dunia.

Apa nak dikata lagi wahai Tian Chua?

Mungkin juga Tian Chua Ahli Parlimen yang pemalas dalam sejarah Parlimen Batu merupakan insan yang paling gembira apabila berita kematian Taib Azamuddin. Berita yang tanpa diusul periksa oleh si pemalas ini telah disebarkan di dalam twitternya yang menpunyai 42,319 followers.

Bermakna seramai 42,319 membaca fitnah Tian Chua terhadap Taib Azamuddin. Ada kemungkinan Tian Chua gembira apabila ancaman besar kepada bosnya si Anwar sudah tiada di muka dunia ini. Sehingga tanpa mengusul periksa berita ini, lalu disebarkan di dalam twitternya.

Untuk info, bagi yang tidak tahu atau terlupa. Taib Azamuddin dahulu merupakan saksi utama yang mendapat maklumat awal bagi kes tidak bermoral Anwar. Ramai mangsa² kerakusan Anwar, pernah membuat pengakuan di hadapan Taib Azamuddin. Selagi beliau masih bernyawa selagi itu lah hidup Anwar akan sentiasa dihantui oleh kisah gelapnya ketika menjadi Timbalan Perdana Menteri.


#puitt

No comments:

Post a Comment

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...