Tuesday, April 16, 2013

Betul Ker Rafizi Ramli Seorang Biseksual? #1Malaysia #PRU13 #TolakPR #BetterNation


Rakan kami di Petaling Jaya memberitahu betapa Rafizi Ramli Lembu berbelah-bahagi samada mahu menjawab atau tidak isu yang kami bangkitkan.

Akhirnya Rafizi bangun "mengetik" keyboard menjawab dengan penuh tekun, sayangnya Rafizi hanya menjawab isu dia diberhentikan di Petronas dengan mengangkat bakulnya sendiri, menunjukkan betapa buruknya sikap Rafizi ini.
Rafizi tidak mampu menjawab dua lagi isu yang kami bangkitkan ini http://mymassa.blogspot.com/2013/04/bahagian-dua-rafizi-paksa-rakyat-beli.html dan juga ini http://mymassa.blogspot.com/2013/04/bahagian-tiga-rafizi-bina-kilang-besi.html.

Ini menunjukkan Rafizi yang mendapat Biasiswa Kerajaan Persekutuan untuk belajar dan bekerja juga dengan GLC Kerajaan Persekutuan, dengan kelulusan Lower Second Class (Jika di Universiti Malaya, hanya lebih kurang CGPA -+1.99 lebih sedikit sahaja), Gagal menjawab isu-isu Ekonomi di atas. Barangkali Rafizi terpaksa mengadap Anwar lagi bagaimana mahu menjawab isu-isu berbangkit itu.

Jika bukan dengan "Ehsan" dan "Belas Kasihan" Kerajaan Persekutuan, Rafizi sudah pasti merempat mengemis mencari kerja di syarikat-syarikat Cina. Nasib baiklah Kerajaan Persekutuan memberi peluang belas kasihan kepadanya di Petronas dan Pharmaniaga.

Mengapa Rafizi gagal menjawab dua isu besar di atas? Sebabnya mudah, Rafizi tidak mengetahui environment ekonomi dunia yang bergerak pantas. Jika hanya menggunakan pengalaman lama yang tidak berkembang dan statik, ianya pasti akan merosakkan elonomi dan bisnes dalam negara.

Anda Tweet Rafizi sekarang, pernahkah dia menghadiri Automotive Convention Circuit 2001 hingga 2013? Pernahkah Rafizi menghadiri National Automotive Market Seminar? Adakah Rafizi ahli kepada Used Car Dealer Convention? Jika anda membawa Rafizi ke NADA University dan dia membentangkan Plan Penurunan Harga kereta yang dibanggakannya itu, saya sangat yakin Negara kita akan ditertawakan oleh peserta seminar!


Kita minta sahaja Rafizi membentangkan tajuk "Sales Trend" di Malaysia, saya gerenti Rafizi yang hanya lulus Lower Second Class pasti terduduk dan malu!

Di Malaysia, Rafizi bolehlah mengangkat Bakulnya sendiri!

Saya belum lagi bercakap tentang Industry Relations, Legal Affairs dan sebagainya.

Saya kadangkala ketawa sendiri, Rafizi bila bercakap bab ekonomi, seperti "Membeli Pisang Goreng" di warung Mak Nyah?

Terima kasih kepada mymassa kerana menyiarkan artikel-artikel saya.(R.R.Kevin ,Kuala Lumpur)

- http://mymassa.blogspot.com/2013/04/bahagian-akhir-rafizi-mengaku-kalah.html

GOMO: Khabarnya Rafizi Ramli nak failkan saman ke atas Papa Gomo. Tapi saman coz isu dipecat Petronas pulak yang dia nak saman. Gomo cabar Rafizi Saman Papa Gomo atas isu GAY.

What???? Isu GAY?

Rafizi Ramli Ketua Pengarah Strategik PKR adalah GAY spesis BISEKSUAL sama jenis macam Anwar Ibrahim dan Azmin Ali.

So Rafizi Ramli sila saman Gua coz Gua gelarkan lu pengamal Biseksual. Cepat sikit saman, Gua lama dah menunggu nak dedahkan budak yang lu dah belasah Lubang Jubor dia.

Psssttt.... Kalau Gomo fitnah, Rafizi saman. Kalau dia tak saman maka anda semua boleh fikir kebenarannya.

Sumber : Papagomo

No comments:

Post a Comment

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...