Friday, May 10, 2013

Bertuahnya Orang Cina DAP Punyai Orang Melayu Yang Pemaaf #1Malaysia #TolakPR #PuiiiBatu api utama tak lain tak bukan ialah Anwar Ibrahim, dalam menghasut kononnya wujud pengundi hantu dalam sistem pilihanraya di Malaysia.

Beberapa kejadian menghambat Bangla pada pilihanraya dilakukan oleh penyokong-penyokong Cina DAP.Menyedihkan yang menjadi mangsa ialah pengundi Melayu iras Bangla.

Namun hakikatnya orang Melayu, dari PM Najib bawa ke rakyat biasa begitu mudah menerima permohonan maaf dan keperitan, kepayahan dan dimalukan dikhalayak ramai dikira selesai dengan ungkapan, "Saya minta maaf," dari orang Cina yang melakukan kesalahan.

Oh! Mudahnya.

Bagi penyokong-penyokong PAS apatah lagi Nik Aziz, tentunya tidak punya rasa apa-apa-apa bila bas milik anak Kelantan, Tan Sri Mohd Nadzmi Mohd Salleh dipecahkan cermin depan dan tepi oleh penyokong DAP di Pandamaran, Klang.Hantamlah apek.... nanti boleh minta maaf......

Sumber : Akar Umbi

1 comment:

  1. Pru 13 PR canang UBAH & INI KALILAH. Tahniah kjn telahpun diubah. Kjn skrang ialah BN minus the cina. So, jgn byk cekadak nak itu ini lebih2, LAIN KALILAH.

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...