Thursday, January 23, 2014

Semua Pihak Tolong Hormati Pendirian Nurul Izzah & Suami !! #1Malaysia #AnwarJepun @n_izzah

Kecoh seharian apabila Nurul Izzah didakwa sedang dalam proses penceraian dengan suaminya digembar gemburkan dalam laman media sosial hari ini.

Nurul Izzah dikatakan menuntut fasakh daripada suaminya atas sebab-sebab yang tidak didedahkan tetapi amat pelik jika si isteri yang sibuk dengan ke sana sini berpolitik dan menabur fitnah ke seluruh pelusuk tanah air tiba-tiba pula memohon berpisah dengan suaminya.

Logik sekiranya si suami menceraikan si isteri jika suami merasakan isteri tidak boleh memberikan komitmen terbaik dan memenuhi tanggungjawab sebagai isteri & ibu kepada anak-anak.

Hah lantak pi lah dia nak bercerai ker apa tapi apabila membaca permintaan Ahli Parlimen bermusim ini yang mohon diberikan ruang kepada dia dan suami, nampak macam tak adillah.

Sebabnya, takkan lah rakyat tak boleh nak cakap apa-apa berkenaan rumah tangga dia sedangkan sebelum ini dia dan kuncu-kuncunya sibuk mempersoalkan keluarga Perdana Menteri Dato' Sri Najib Tun Razak dan isteri. Adakah PM tidak berhak mendapat ruang privacy seperti yang diminta Nurul Izzah kali ini?

Dalam politik yang diterapkan Pembangkang hari ini, don't ever give them a chance even it related to family matter. So dalam erti kata rock, what you give you get back haha.

3 comments:

  1. Kalau dah bapak nya puaka, anak nya mestilah puaka x2......betina macam ni pun ada orang nak sokong....ohhhh...aku lupa....penyokong anak puaka ni kebanyakan nya spesis macam dia tu jugak...liberal terlampau....kharrk ptuihhh.

    ReplyDelete
  2. Kalau dah bapak nya puaka, anak nya mestilah puaka x2......tu lah....liberal sangat....

    ReplyDelete
  3. Kah kah kah..nk hormati pendirian minah nie?? selama nie dia pernah ke hormat pendirian org lain?? kau nk cerai berai ke lantak kau la nurul...tp kalau org dok kutuk dn mengata kau, jgn la pulak kau nk melenting ekk...org lain kau tk hormat so ko nk org lain hormat kau???bole jalan daaaa...

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

BAJU SEA GAMES 2017

BAJU SEA GAMES 2017
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...