Saturday, March 8, 2014

Nizar Lambai Cuba Tunjuk Pandai Depan Mat Salleh #puiii #1Malaysia #PRAYFORMH370 @NajibRazak

Kalau tak tahu, jangan malu bertanya. Jangan pula jadi bodoh sombong.

Tapi kalau nak jadi bodoh gak, bolehlah jadi bodoh macam bekas MB Perak, Nizar Lambai. Dek kerana pesawat MAS punya hal, Nizar dengan selamba kodok membalas tweet Piers Morgan (juri America's Got Talent) dengan mendakwa kononnya wujudnya segitiga bermuda di Laut China Selatan.

Kebongokan yang tidak boleh disangkal ini telah membuktikan bahawa pemimpin Pembangkang seperti Nizar ini suka membuat kenyataan sesuka hati tanpa memikirkan perasaan ahli keluarga yang gusar dan bimbang akan nasib keluarga mereka di dalam pesawat berkenaan.

4 comments:

  1. Cheap publicityla tu.

    ReplyDelete
  2. Sarcastic dan indirectly blaming others.

    Itu yg dia maksudkan. Dia cuba nak blame gomen tu sbb MAS kan dikira gomen......

    ReplyDelete
  3. Nizar perli negara sendiri. Maksudnya yang tersirat ialah, ada peralatan sendiri pun tak tahu guna. What an egg head. Only a moron would take pleasure in running down his country. No wonder he lost Perak.

    ReplyDelete
  4. Mana punya Dr ni .. kata professional konon .. tapi dalam hati dah hitam beku babe.

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

BAJU SEA GAMES 2017

BAJU SEA GAMES 2017
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...