Wednesday, May 21, 2014

Video Skandal Lucah Ibu Calon DAP Fitnah Terbaru Ciptaan RBA #BattleOfTelukIntan #PRKTelukIntan


Red Bean Army (RBA) didakwa cuba mengalihkan isu perhatian daripada calon Barisan Nasional (BN) yang berpengalaman, Mah Siew Keong yang merupakan calon terbaik dari BN dan calon anak tempatan yang selayaknya menjadi wakil rakyat kawasan Teluk Intan.

Satu video skandal seks milik ibu calon DAP sedang bertebaran di laman media sosial kononnya ianya hasil daripada kerja pemain media siber pro Kerajaan.

Beberapa blogger & facebookers pro Kerajaan dilihat di beberapa laman media sosial semalam berkata, serangan psikologi kepada pembaca terutamanya pengundi itu dibuat selepas calon DAP, Dyana gagal menjawab persoalan pemberita berhubung dirinya yang boleh dianggap seperti Tengku Aziz, bekas ahli seumur hidup DAP.

Tindakan ini sebagai salah satu cara untuk mengalihkan perhatian atas tindakan spontan yang dilakukan Lim Kit Siang semasa Dyana diajukan soalan oleh wartawan.

Hasilnya RBA telah bertindak biadap dengan menceroboh masuk ke dalam satu account Facebook milik seorang cikgu sekolah kononnya membuat posting berkenaan video lucah tersebut.

Hasil carian di Facebook mendapati, tiada langsung video yang dimaksudkan oleh 'pengirim'. Ia adalah sekadar permainan biadap RBA untuk memalukan jentera BN sahaja.

2 comments:

  1. Jahat Betul RBA Sial...

    ReplyDelete
  2. memang cibai dorang ni..

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...