Monday, March 9, 2015

Blog Pencetus Perpecahan Ahli² UMNO Detected !!


Secara seriusnya, UMNO tak memerlukan orang tengah yang bertindak sebagai pencetus kepada perpecahan ahli² parti. Kerana kepimpinan UMNO akan silih berganti secara demokrasi dan tiada berlaku kekecohan dan insiden baling kerusi merah seperti Parti Kencing Rakyat (PKR) tahun lepas.

Namun sedikit pelik baca sebuah blog yang diyakini dimiliki oleh blogger pro UMNO yang cuba mencetuskan perpecahan kalangan ahli² dek kerana perjumpaan tertutup Presiden UMNO, Dato' Sri Najib Tun Razak bersama Ketua² UMNO Bahagian seluruh Malaysia.Tetapi yang menjadi tidak menariknya apabila blog tersebut sengaja cuba memetik beberapa nama pemimpin UMNO yang tidak dapat hadir bersebab.

Sebagai contoh nama Menteri Besar Kedah, Mukhriz Mahathir yang dikatakan tidak bersama dalam program tersebut. Walhal sebenarnya beliau telah memaklumkan ketidakhadiran beliau di program berkenaan disebabkan telah mempunyai jemputan awal untuk menyampaikan skroll di Konvokeysyen Kolej Universiti Insaniah (KUIN) di Kedah. Hal tersebut telah dimaklumkan lebih awal kepada Presiden.

Lihat gambar kat bawah ni.


Nampak sangat lah blog tersebut sengaja cuba menimbulkan perbalahan antara ahli² UMNO. Halo brader, come on lah janganlah sengaja nampak sangat kebodohan tu. Simpan semula kebodohan tu sebab sekarang ni tak diperlukan. Nanti bila kami blogger pro UMNO perlukan, kami akan maklumkan ya.

Useless !


Presiden UMNO Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak bersama-sama dengan Ketua-ketua Bahagian UMNO yang memberi sokongan padu kepada Presiden UMNO pada Majlis Perjumpaan Tertutup bersama dengan Ketua-Ketua Bahagian di Menara Dato Onn hari ini. 

Blog tak guna tu klik sini.

No comments:

Post a Comment

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...