Tuesday, November 17, 2015

7 Soalan Pula Untuk Budak Yang Memiliki Kereta Berharga RM120,000 Pada Usia 26 Tahun


Saya nak whistleblow tentang AKMAL NASRULLAH B MOHD NASIR tentang kes saman tertunggak semenjak tahun 2012 dahulu lagi yang belum langsai-langsai sehingga kini.
Saman beliau dikaitkan dengan kenderaan Honda Accord WPN 9094.


1.Umur 26 tahun (ketika saman ini direkodkan) sudah memiliki Honda Accord yang bernilai RM120,000.00?

2. Adakah ini duit zakat negeri Selangor yang diedarkan oleh Ahli Parti PKR?

3. Adakah beliau menggunakan mana-mana duit asnaf zakat?

4. Adakah syarikat DEIG membiayai pembelian kereta ini?

5. Adakah beliau memperoleh kereta ini dengan memberi sejambak bunga kepada KETUM?

6. Adakah beliau menggunakan duit derma kepada NOW! untuk membiayai kenderaan ini?

7. Mana laporan kewangan NOW! yang selama ini mengutip derma dari rakyat dan ke mana hala tuju duit NOW! ini yang beliau gunakan?


Sekian laporan saya yang berbentuk soalan.

‪#‎KalauNakTanyaSoalanAkuPunBoleh‬
Sumber : Karam

5 comments:

  1. Keta tu beli cash ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah la ko bela budak tu. diapun banyak tanya dari banyak fakta. semuanya kerja kotor tak senonoh. setakat orang keluar fakta umur sekian-sekian dah mampu beli kereta honda accord, ko macam pelik sangat. ke ko ni jenis manusia pelik? soalan je pun. cash ke utang ke, jawab ajelah. jawab soalan tu, bukan menjawab dengan soalan....dol.

      Delete
  2. Dapat bagi bunga sejambak KETUM makin sayang. Oop silap Aljuburi makin sayang.

    ReplyDelete
  3. lepas ni kite pakat belajar dr Akmal Ketom ni pegi balai Polis prepare soalan utk laporan.. kesian Polis pening hadapi puak2 sakit mentak Pakatan Haprak!

    muke2 asuhan dajjal.. mereka bkn cari kebaran tp merea suburkan kejahatan dan fitnah! >>> Pakatan Haprak!

    ReplyDelete
  4. Jom demo depan pejabat budak gay nihhh.......mana duit derma kami...?

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...