Thursday, August 11, 2016

Nexus Clinic Jawab Isu Logo Nyaris Sama Seperti Parti Madey


Klinik yang menawarkan rawatan astetik dan kecantikan tanpa pembedahan beribupejabat di Kuala Lumpur, Nexus Clinic menganggap perbandingan yang dibuat pengguna laman sosial akan logo mereka dengan yang digunakan Parti Pribumi Bersatu Malaysia sebagai satu jenaka.

Sejak petang semalam, logo digunakan bekas Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin diperkatakan pengguna laman sosial berikutan dikatakan mirip logo perniagaan digunakan Nexus Clinic.

Klinik yang terletak di ibu negara dan sering menjadi tumpuan golongan selebriti tempatan bagi mendapatkan rawatan astetik dan kecantikan tanpa pembedahan.

Ketika ditanya mengenai status logo milik Nexus Clinic itu, jurucakapnya memberitahu pihaknya tidak ada apa-apa kaitan dengan bekas Timbalan Perdana Menteri itu mahupun mana-mana parti politik di negara ini.

"Berkenaan dengan logo yang diumumkan oleh bekas Timbalan Perdana Menteri, Nexus Clinic ingin menjelaskan kami tidak mempunyai sebarang hubungan dengan mereka atau mana-mana parti politik di negara ini kerana kami adalah sebuah organisasi persendirian


No comments:

Post a Comment

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...