Full Width CSS

Nik Aziz Diugut Bunuh..


Saya ada terdengar cite ttg kes ugutan bunuh Nik Aziz, MB Kelantan.
Ada juga ternampak gambar laporan Polis oleh Pemuda PAS M'sia dlm Facebook.

Nasihat saya mudah sje kpd pemuda yg berkeinginan membunuh Nik Aziz.

Tak payah bunuh Nik Aziz..
Buat derita je diri & keluarga ko..
Biarkanlah Nik Aziz..
Tuo dah..
Nanti mati la tu..
Asyik dok keluarkan fatwa mengarut je..
Dek kerana dia la bangsa Melayu kt M'sia ni tak dapat bersatu..
Fatwanya lebih menjurus bersatu dgn kafir akan dapat kebaikan..
Dlm masa yg sama dpt jatuhkan bangsa sendiri..

ALLAH S.W.T Maha Kaya, pastinya akan tunjukkan pada Nik Aziz suatu hari nanti..

"..setiap yg hidup pasti akan kembali kepadaNya.."


PAS itu parti
PKR itu bangsat
DAP itu cilaka
UMNO itu Agama, Bangsa dan Negara

Post a Comment

12 Comments

  1. Betul tu tak payah bunuh setan ni. Biarkan je si tua keparat sepupu Afrit tu mereput. Kau doakan jer qunut Nazilah buat dia

    ReplyDelete
  2. Dah nak mampus dah. Dah tua dah.

    Bahaya pun tak sebarapa mana sangat. Menyakitkan hati jer.

    Perasan Iblis tu.

    Di biar gitu jer pun mati .....

    ReplyDelete
  3. alahai gelinye hati pemuda pas repot polis. nik ajis hidup atau mati sama sj pd pas. baik mati dari hidup menabor fitnah dan nyanyuk buat tak tentu dikelantan.

    ReplyDelete
  4. Haha..
    dah diberi nikmat idop tp tak reti bersyukur~

    ReplyDelete
  5. hahaha.... umur dah tuo dah.. sape ler yg sanggup nak bunuh tu..

    ReplyDelete
  6. Hahahahaha..... siapa la yang merepek sampai nak bunuh N.Ajis tu.... biarkan saja orang tua kutuk tak sedar diri tu. Akhirnya akan jadi liabiliti parti hamPAS juga.

    Kalau rasa nak sangat membunuh orang, cari je si Chin Peng kat Thailand tu..... kena tangkap sampai dihukum gantung pun anda pasti diingati sebagai HERO MALAYA.

    Jadi, JANGAN BUANG MASA menghasut orang untuk bunuh Tok Garu Yunani tu. Tak lama lagi pun, setahun dua ni je..... lepas tu 'kiok' le orang tua mengarut tu. Hahahahahahaha........

    Shalom AnWAR Shalom dari P├ůSrael FOR ALL

    ReplyDelete
  7. Salam,
    1.Ana teringat dulu...ada dikalangan PAS bertanya..kenapa ALLAH tetap memberikan kejayaan pada TUN MAHATHIR walhal PAS menilai TUN dgn pelbagai kemusnahan..

    2.Jawab Ulama PAS tu mudah je....ALLAH nak tinggikan tempat di jatuh...ye le...kalau jatuh tempat rendah....selamat dan diselamatkan...tempat tingggi...hancur...

    3.Ana tertanya-tanya...adakah Nik Azizpun sama....wallahualam...

    adibeta,
    layarbiru15@gmail.com,
    kubang kerian,kelantan

    ReplyDelete
  8. Macam hero tamil meluat aku tengok tua babi ni

    ReplyDelete
  9. Salam..

    perghhh,ramai gile yg kutuk Tok Guru..
    ini lah akhir zaman,manusia mencaci Ulama'...x sedar diri ke?..klu benci skalipun,jgn la kutuk mengutuk..ilmu agama depa tggi,klu x caya..pi debat..
    aku masih sanjung TGNA..byk yg die sampaikan itu de kebenaran..klu ampa rse x betol,xpyh la ikut..

    aku nk gtaw,pemimpin yg ampa suma sanjung tu lg teruk..dah patut bertaubat..tgk bini pun dah taw depa ni kurg agama..ade ke patut bc Al-Quran x tutup aurat,igt Al-Quran tu buku geografi ka??..hormat la klu xnk kene laknat~~

    ReplyDelete
  10. la...
    owner kene approve dulu ka..
    nak wat blog tp haram jadah penakut..
    biar la auto masuk komen..

    so,kite leh taw sebarang kritikan..ni org nk kritik,kite delete..ko xpyh wat blog la..dah la kenyataan ko byk mengarut...

    ReplyDelete
  11. Anon 1209,
    la yekee.. ade blog lg best dari takde blog dan menyerang blog org sesuka hati..

    ReplyDelete
  12. letak nama & url..
    barulah berani beb !!
    org melayu ni berani bersuara tp baru sergah lari lintang pukang..

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..