Full Width CSS

Ramai Bengang Dengan Yusry KRU


Bila melihatkan gambar ni, ramai lah mamat² yg dulu tangkap cintan dgn Lisa Surihani jadi merana dan kecewa. Ada tu yg sanggup menonton semua filem lakonan Lisa Surihani semata² minat gile dgn si aweks soghang ni (info ni kawan kolej teman yg cite).

Alih² si Yusry KRU juga yg dapat memikat hati Lisa Surihani haha. Bermula daripada Erra Fazira pun Yusry sapu, ni pulak Lisa Surihani ahaiii.

Aduhaiii kesabaran je lah wahai jejaka² di luar sana, ada lagi ramai gadis² howt selain si Lisa ni. Kalo tak cukup gadis howt di Malaysia, pergi je cari kat Jakarta atau Bandung. Kos maintenance pun murah kot hehe.

Kalo nak lagi best & marvelous, pergi Lebanon sana kahwin RM15 ribu je. Awek pun cantik² hehe.

Kepada Yusry & Lisa Surihani, selamat berbahagialah hendaknya dan selamat bernikah 23 Februari 2012 nanti. Nak tgk gambar lagi, bukak facebook - KRU Studios


P/s: saya lebih suka teman hidup yg tak glemer psl takda siapa nak ganggu hidup nanti.




Post a Comment

2 Comments

  1. peminit pilem TS P RamleeDecember 27, 2011 at 7:15 PM

    Ada aku kisah...

    ReplyDelete
  2. HEhehee Erra dulu bebas sgt time dia dgn Awie, itu antara dia dgn Awie la, juga dgn suami skrg pun time bercinta apa kurang. Lisa ni ni kira terbaek la, 99% baik sebaik gadis anak dara. 1% tu kira adat kalau cakap 100% pun tak elok kan,jadi doa kan yg baik baik buat mereka.

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..