Friday, January 6, 2017

'Pemain Pedang' Tuduh PM Najib Sebagai Seorang Murtad


Seorang lelaki menggunakan nama Mazhar Mahathir di Facebook menuduh Perdana Menteri Malaysia Dato' Sri Najib Tun Razak sebagai seorang murtad dan bukan seorang Muslim.

Petikan komennya tertera melepaskan kemarahan kepada Perdana Menteri.


"Owh, and in response to Najib: YOU ARE NOT A MUSLIM AND YOU ARE A MURTAD! SO JANGAN NAK PERASAN KAU TU ISLAM!!!!"


Keinginan untuk mengetahui siapakah lelaki ini yang mungkin boleh dirumuskan sebagai seorang 'ustaz' barangkali, telah menemui beberapa keping gambar² romantik beliau bersama seorang lelaki yang dirasakan sebagai seorang teman amat mesra atau dalam bahasa baratnya digelar BFF iaitu Best 'Friend' Forever.

Amat jarang sekali kita temui orang yang tegas berbicara soal agama dan menjatuhkan hukum murtad kepada seseorang sebenarnya kelihatan begitu ayu apabila dirangkul pinggangnya dan gambar² ini akan kelihatan normal sekiranya ia melibatkan dua jantina yang berbeza.Ada sesetengah pihak mendakwa Mazhar Mahathir ini merupakan anak kepada negarawan negara iaitu Tun Mahathir. Ada juga yang mendakwa beliau merupakan anak angkat kepada negarawan tersebut.

Lantak dia lah. Semoga sempat bertaubat dan memohon keampunan dari tuan empunya tubuh yang dituduh murtad.Anak Lelaki Tun Mahathir GAY, Anak Perempuannya Pula Minum Arak, Tomboy?! - klik sini.

No comments:

Post a Comment

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..