Full Width CSS

Tok Mat Gesa Pemimpin, Ahli & Pendukung UMNO Tidak Terlibat Dengan Video Skandal Akhir Zaman


UMNO adalah gerakan amal bakti yang dipimpin oleh kematangan dan profesionalisme. Adalah menjadi amalan UMNO untuk memilih jalan yang baik dan berhikmah dalam setiap tindakan yang kita lakukan.


Oleh itu, rentetan tersebarnya video skandal seks orang berjawatan dalam kerajaan, yang kini hangat diperkatakan di media sosial, saya menyeru dan menganjurkan supaya semua pemimpin, ahli dan pendukung UMNO, untuk tidak terlibat. Apatah lagi mengambil kesempatan dan melakukan perkara yang hanya memburukkan keadaan.

UMNO tidak akan terlibat dengan perkara yang mengaibkan mana-mana pihak dan tidak akan menjadi parti atau gerakan sosial yang menerima perkara sedemikian.

Marilah kita doakan agar sebarang kekhilafan yang dilakukan oleh mana-mana pihak akan berakhir dengan cara yang terbaik untuk semua. UMNO akan memfokuskan masa dan tenaganya untuk terus menyantuni masyarakat dan membawa kepimpinan kepada bangsa ini.

Kegagalan kita untuk berbakti dan menjalankan amanah rakyat adalah jauh lebih mengaibkan dari sebarang skandal yang sarat dengan ketidakpastian.

Post a Comment

3 Comments

 1. Tok Mat tak yahlah sebok2 nak nasihat Ahli2 UMNO jgn campor tangan dlm episod yg SANGAT MEMALUKAN PH/PKR. Semua tu ketentuan Allah jua.

  ReplyDelete
 2. PRESIDEN (KETUM) DAN TIMBALAN KETUM SPECIES LGBT... WALAUNNN SUNGGUH


  JAHANAM MESIA BILA DIPIMPIN ORANG YANG RENDAH MORAL DAN AKHLAK MEREKA..!!


  MACAI NAK TEPUK JUGAK KAA...??

  ReplyDelete
 3. KU SANGKA PANJI HITAM RUPANYA PANJI KUNYIT PEKAT
  KUNING MERECIK HAWAW MASAM TENGIK SEMERBAK GILA
  DAH BELI POP CORN TAK SELERA NAK MAKAN PULAK HANATT..
  TONTON JER LA PANJI MANA LINGKUP DULU TEPUK SAJA


  muahahahahhhahh muahahiiiewwuuu
  atok tadah macai hidu

  aaawwuuuww..!!


  miajalipahJR

  ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..