Thursday, March 29, 2012

Kebakaran Di KLCC

Khabar dari sahabat blogger The KL Chronicle sebentar tadi.

Ada berlaku sedikit kebakaran di dalam pusat membeli belah Suria KLCC. Menurutnya lagi kejadian didapati berlaku dalam gedung I-Setan (bukan I ni yg setan tp Anwar Ibrahim yg setan)

Apa-apa pun tiada kehilangan dan kemalangan jiwa berlaku. Juga tiada berlaku huru hara ketika kejadian dan semasa orang ramai diarahkan mengosongkang preMis tersebut.

Cuma hari ini, pekerja yang berada di KLCC boleh balik awal.

Tu saje lah nak lapor petang ni.

4 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. Baik betul engko punya berita.. Dlm pd berita terbakar tu... Teruk terbakar si nuar dan penyokongnya. Jadi setan hahahahahahahaha nuar setannnn

    ReplyDelete
  3. Bapak setan memang anuar ibrahim

    ReplyDelete
  4. Hello,
    Anda boleh menukar pautan blog saya?
    http://alisharesidence.blogspot.com/ Saya harap anda boleh menghubungkan dan saya akan melakukan perkara yang sama,
    Berterima kasih banyak

    Alisha

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

BAJU SEA GAMES 2017

BAJU SEA GAMES 2017
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...