Monday, April 30, 2012

Amaran Kepada Pemberi Komen !!

Amaran kepada pemberi komen seperti di bawah..


1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html 


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com 


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.







Saya nasihatkan pihak tuan/puan supaya berhubung terus dengan saya di contact seperti di bawah untuk tujuan pengiklanan. Rasanya tidak berapa baiklah sekiranya membuat statement seperti Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli bla bla bla..


Saya dah banyak kali dapat komen sebegini. Sila berurusan dengan saya ya. Terima kasih.




Twitter : @REZQEENHILL
BBM : 23C29857
Email : reezqeenos@gmail.com

7 comments:

  1. tak pakai BB lah bro...

    Ler... betul apa kalau blog tapi tak monetise kan, rugi jer.

    kalau boleh dapat hit 50 visitor sehari pun dah cukup untuk monetise kan blog anda.

    Nuffnag ada, Adsense ada, Adclick ada. Pilih jer, nak Pay-Per-Click ke, Pay-Per-Impression-View ke, Pay-Per-Purchase ke.

    Pastu... jangan lah penuhkan page dengan iklan... nanti nampak macam web porno jer bro. Skit skit sudey...

    Aku cakap ni, pasal aku nak bagi korang buat duit lah, USD $ 50 - $ 100 sebulan pun, siapa nak kasi bro ???

    Lebih baik ada skit, dari takde langsung.

    ReplyDelete
  2. Hampir hari-hari saya dapat bro ! hahaha ... saya delete jer... tapi memang sakit hati dibuatnya.

    ReplyDelete
  3. salam saya pun kena jugak kat blog saya macam tu,padahal blog saya http://vecasts.blogspot.com/ .blog adsanse yang memang dapat duit sejok dari adsanse,tapi saya dah delete komen tu,sebab kalau komen yang iklankan pelaburan internet memang saya akan buang ....

    ReplyDelete
  4. "Sesungguhnya yang halal itu jelas, dan yang haram itu jelas dan diantaranya ada hal-hal yang tidak jelas yang tiada kebanyakan manusia mengetahui. Maka siapa saja yang menjaga diri dari hal syubhat tersebut, maka dia telah menjaga agama dan kehormatannya, dan barangsiapa yang jatuh dalam perkara syubhat, maka dia jatuh kepada hal yang haram.

    Bak pengambala yang mengembala di sekitar daerah larangan, Perlahan nisacaya ia akan memasukinya. Ketahuilah, setiap penguasa memiliki daerah terlarang, Maka wilayah larangan Allah adalah yang diharamkan-Nya.

    Ketahuilah, sesungguhnya di dalam jasad itu ada segumpal daging, apabila dia baik maka baiklah seluruh jasad dan apabila dia buruk maka buruklah seluruh jasad. Ketahuilah, segumapl daging itu ialah hati..”
    (Hadits, riwayat Bukhari & Muslim, dari Nu’man bin Basyir)

    Sumber duit tu confirm dari wang yang halal ke??? Cecite... cecite...

    ReplyDelete
  5. Boleh nak invite...tp gunakanlah bahasa yg manis dan sopan.
    Jgnlah memperlekehkan blogger yg memang minat berblogger tanpa memikir soal wang ringgit.

    Hormati tuan punya rumah atau sekurang2nya minta izin utk beriklan atau kalau memang biz tu dah cukup bagus dan menguntungkan,campaklah barang sekilo dua gula utk buat kopi o pd tuan punya blog....tak gitu...makin memualkan klu tiap hari benda tu yg dipakai utk bagi komen....

    ReplyDelete
  6. Global product,

    Cuba ko bg aku dulu duit tu sbg permulaan.. And why not ko melabur pengiklanan dlm blog ni..

    Semua org suke..

    ReplyDelete
  7. Brader anonymous...

    Halal... aku lagi terrer bab agama dari hang.

    Kalau hang tau aku siapa. Terkezut hang nanti...

    Belilah share saham yang halal... baru betul... !!!

    Kalau nak berdebat dengan aku, takut hang tak terjawab jer.

    Hang simpan dalam ASB dan Bank pun, dapat interest tu... hang ingat halai ka ? Makan riba interest, hang ingat halai ka...

    Bro... halal haram ini complex, sebab itu ada tawakaltullah.

    Kita kena tahu asas nya dahulu.



    Buat Bro Rezqeen Hill...

    Amboi amboi.... tak spoting langsung hang naa...

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...