Friday, April 27, 2012

"Fuck You All Malays" - ElysianSteal




Comments in Malaysia today after Tunku Abdul Aziz said he did not support Bersih 3.0: 

written by ElysianSteal, April 26, 2012 18:52:27
Yes f*ck all the Malays in DAP. They should not have an opinion different from the party. Let me tell you why: 


1. DAP should not trust their Malay members, they are just trojans (per Rakyat rep @Concerned_Citizen, @ross, @BR8804). 

2. They should all leave DAP if they want to think differently (per Rakyat rep @jimmy lim). We don't need people like you, go back to your hometown. Remember when you join DAP, this is not the freedom of speech allowed to you, Tunku, because the moment Malays in DAP open their mouths to talk about principles then they will begin to look stupid. 

3. Anyway, Malays, based on their performance and past behavior in UMNO/BN have no principles, or doesn't understand laws. (per Rakyat rep @eloofk, @Saint, @prestonwa, @crookinparadise, @kokeeism) 

4. When it comes to Rakyat, Malays in DAP who think they are law-makers should not stand by stupid principles and should always allow Rakyat to break the law. It's not your job to tell us we are wrong, see #3. Since we are your new masters, and you are our slave, we the Rakyat can kill, rape, destroy, pillage and plunder anything we want to. OK? Got that old man? (per Rakyat rep @Non sequitur, @Aku, @petman) 

5. All DAP Malays (especially the ones who turn out to be stupid) please just shut the f*ck up... our Rakyat rep @crookinparadise is trying to think with his penis, you see, can't spell election anymore (spells them erection), because you're so loud.


Full article can be read here.

5 comments:

  1. Hahahahaha... kan dah kene bodoh dari geng-geng kafir dalam Fuckatan..!!!! Nak tunggu ape lagi??? Nak tunggu kene maki hamun dengan gelaran lancau, bullsh*t, son of bit*h dulu ke baru paham ape yang kafir2 harbi ni nak sebenarnya???

    Keluar la dari FUCKATAN beramai-ramai, itupun kalau Melayu yang dok sokong ade telur la...

    Tapi kalau telur2 Melayu yang ada dalam FUCKATAN dah kene pegang ketat2, boleh la jadi hamba adbi mereka buat selama-lamanya.....

    Undi Fuckatan, bangsa Melayu akan tergadai.....

    ReplyDelete
  2. Mana dia Freedom fo speech yang BABI nie dok laung2kan tu...looks like d'KIASU is showing her thru color

    ReplyDelete
  3. Cina DAP memang pukimak! Kau orang yg sepatutnya go back to ur hometown...babi!

    ReplyDelete
  4. WHAT SAY YOU ASPAN ALIAS AND DATO ARIFF,WHAT A DISGRACE,
    HIDUNG TAK MANCUNG PIPI TERSORONG 2.
    MELAYU NAK MAKAN MELAYU, DAH KENA MAKAN DENGAN CHINA DULU !!!
    BANGSAT BANGSAT BANGSAT

    ReplyDelete
  5. Kan dah betol....cibai2 DAP mana pernah percayakan org Melayu..

    Wlpon korang sgp berpatah arang mnghina bangsa korang sendri demi meraih kepercayaan mrk, namun jauh disudut hati puak cibai, mrk tetap xpercayakn korang...

    Dgn sikit saje brsuara brtentangan dgn kehendak mrk, habis punah ranah hina dina korang di maki...

    Kah kah kah ..mmg itu yg sepatot korang Melayu2 baghal yg dok dlm DAP tu kena...

    So, apalagi ..nak tunggu smp ilang kepala baru nak insaf ke?..reti2la cari jalan pulang...

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...