Tuesday, April 3, 2012

Gambar Adam Adli Kena Tumbuk Akhirnya @RajaNongChik

Adam adli ditumbuk dan beberapa gambar di bawah ini menceritakan keadaanya.


 Time kelam kabut Adam Adli kena hentak.


Nak jadi hero ya, kan dah kena. Sapa suh datang Lembah Pantai. Situ bukan kawasan PKR tapi itu kawasan UMNO, Barisan Nasional. Ko dah silap tempat bro.

Sakit kena pukul ya Adam Adli?

Nasib baik Polis ada di situ, kalo tak. Mungkin Adam Adli akan diliwat dengan batang mop hahaha. Takda guna punya budak² SMM.

Tiba² teringat kisah bawah ni pulak.


Mana pulak, si bodyguard gemok Adam Adli tu? Hahaha.

Apa yang penting hasrat murni Abg Ruslan Mokhtar sudah terlaksana dengan direalisasikan oleh beberapa orang Lembah Pantai yang dah semak kepala dengan pe'el orang luar seperti Adam Adli & the geng hahaha.

Baca sini, kisah Abg Ruslan Mokhtar yang cuba tumbuk muka Adam Adli dulu.


At least Adam Adli kena pukul secara live tapi si idola dia, Ostat Badrulamin takda pula saksi yang lihat dia kena pukul hahaha.


Hehehe tak jemu tengok video ni~

7 comments:

  1. Assalamualaikum,

    Jangan hanya dek imbuhan wang yang tak seberapa dan posisi jawatan yang sementara,anda sanggup menyebarkan berita yang belum pasti kebenarannya.Bayangkanlah bagaimana mungkin anda menyuapkan hasil dari sumber yang menjijikkan ini ke mulut ahli keluarga anda.Bersegeralah untuk bertaubat dan hadirkanlah diri ke majlis-majlis ilmu supaya diberikan panduan untuk anda melihat dengan mata hati yang mana satu kebenaran dan yang mana satu kebatilan.

    ReplyDelete
  2. Apa si Anonymous 306 ni mabuk. Semua blog dia paste benda yang sama.

    Tuan blogger ni ckp based on faktaa bukannya takda bukti bergambar.

    ReplyDelete
  3. saya sokong statement encik Anon yg pertama. pergi majlis ilmu jangan duk layan youtube Azhar Idrus sampai 2-3 pagi pastu subuh tak buat.

    ReplyDelete
  4. Padanlah muka tu kah kah kah kah kah

    ReplyDelete
  5. kawasan UMNO rupanya dia masuk. Patut rumah rakyat dijentolak untuk kedai mewah

    ReplyDelete
  6. hai...kena penumbuk ? Katanya dia anak melaka berdarah JEBAT ? mengapa buat report kat polis, kenapa tak report kat sultan melaka?

    ReplyDelete
  7. tu diaaaa..... even seluruh rkyat portugis, belanda, jepun, british tahu melaka takde raja, sorg rkyat mesia buta sejarah suh report kat raja melaka..

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...