Tuesday, April 3, 2012

NOW : Adam Adli Kena Tumbuk Di Lembah Pantai Salah UMNO Lagi @RajaNongChik @n_izzah

Twitter Nurul Izzah sekarnag tengah amuk² psl adik angkat kesayangannya dipukul.

Kerajaan sedang berusaha melakukan transformasi lah sekarang ni untuk penduduk Lembah Pantai. Kerajaan mahu berikan pembangunan untuk dinikmati oleh rakyat tapi ko tu bodoh dan berdendam. Suka jadi batu penghalang antara rakyat dan kerajaan.

Kat bawah ni pula twitter dari Setpol Nurul Izzah. Dia kata Adam Adli yang berada di kawasan Lembah Pantai (tempat merobohkan flat 4 tingkat) telah ditumbuk dan ditendang.


Tapi melalui twitter Adam Adli, dia kata dah kene dua das (tumbukan).


So mana satu yang betul sekarang ini?

Nampak sangatlah budak² Solidariti Mahasewel Malaysia (SMM) sengaja mempermainkan isu kononnya dipukul oleh orang UMNO di Lembah Pantai.

Kalo benar dakwaan mereka, kena tunjuk gambar dipukul lah sebagai bukti. Kalo main cakap je, semua orang boleh.


Ni budak yang kena tangkap. Nak ajak semua bdk² SMM datang Balai Polis tuntut bebaskan dia. Apa punya bangang budak ni

Siapa suh ko buat hal, bodoh. Orang nak robohkan flat tu, langsung takda kena mengena dengan ko. Pergi terhegeh² duduk situ macam budak mati mak, melalak². Of kos lah kena tangkap pasal mengganggu penjawat awam menjalankan tugas.

Kecil² tak nak mampos, dah besar nyusahkan semua orang. Nasib baik kena tumbuk, kalo kena pijak lagi sakit rasanya~

Lagi laporan akan menyusul


Sent from my Samsung Galaxy Tab

2 comments:

  1. Nurul ni macam tak isu je nak diperjuangkan. Dia sendiri tak buat kerja, tapi bila orang lain nak buat benda baik dia KANGKANG,...opsss BANGKANG.

    Dia ni terlalu bergantung pada kontroversi, mengadu domba kat tweeter untuk dapat simpati orang. Susah wei...setiap kali ada problem dia buat macam2 kontroversi supaay org kesian kat dia. Benda2 macam ni boleh bertahan lama. Lama2 orang boring jugak derrr....

    ReplyDelete
  2. Teruskan update bro...

    ADAM ADLI KENA PUKUL SAMPAI NAZAK DI FLAT 4 TINGKAT KERINCHI!! Baca di sini...

    http://apakecoh2.blogspot.com/

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

BAJU SEA GAMES 2017

BAJU SEA GAMES 2017
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...