Saturday, April 28, 2012

Wahh Comel Betul Duduk Gini

Ini yang bakal dipraktikkan oleh pakatan pembangkang pada esok hari di Dataran Merdeka.

Seksualiti Merdeka anak-anak muda secara terbuka di malam hari. Kalo ada khemah tu, sure dorang gilir-gilir masuk main hehe..

Saya dah mulai penat dan ngantuk. Mahu pulang sekarang sebelum saya dirikan khemah sekitar sini dan tido hehe.

Apa-apa pun, esok mungkin lebey meriah ataupun lebih merundum dari jangkaan peserta yg hadir. Sama-sama kita tengok.

Katakan TIDAK pada Bersih.


Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

2 comments:

  1. Mak dan Pak suruh belajar bukan pi melalak macam anjing. bila bangsa lain maju hampa marah sebab hampa dok di belakang. so saya galak pi ramai dok di dataran and later ikut pungkok bansa asing. jangan marah nooor.

    ReplyDelete
  2. itulah generasi baru Melayu yg rela diperbodohkan oleh si kafir harbi...

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

BAJU SEA GAMES 2017

BAJU SEA GAMES 2017
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...