Monday, July 23, 2012

Anwar Gagal Ucap Ramadhan


Aduhhh aduhhhh..

Pedihnya ulu hati ini bila tengok video ucapan Anwar Ibrahim bersempena bulan Ramadhan. Mengapa ohhh mengapakah Anwar yang berucap?

Bukankah sepatutnya SELANGORKU tu, Khalid Ibrahim lebih berhak selaku Menteri Besar.

Seterusnya, adehhh bertambah senak perut ni bile tengok video di bawah.

Saya yakin para pembaca sekalian pun akan turut sama tergelak melihat kan muka Anwar Ibrahim yang nampk SANGAT innocent ok !!~

Nampak macam takda apa² berlaku dan bercakap macam orang tak pernah ada dosa reaksi mukanya. Abeh tu dalam ucapan ni pun sempat lagi dia berkempen kutuk orang lain.

Memang rosak langsung video ni. Satu pun tak masuk dalam kepala bila Anwar cakap hahaha.

8 comments:

  1. sapa la punya akal sabotaj video ni. betul kata tuan empunya blog. video ini rosak, seterusnya menyerlahkan kerosakan sipenuturnya. tergagap-gagap jgn kira la. dlm ucapan salam ramadhan siap ada cerita balak la, apa la..macam2. aduh anwar, lidahmu dh x mampu bersekongkol dgn mu lagi...

    ReplyDelete
  2. Muka tak dapat jubor..

    http://bandar-penawar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. apa nua ni melalut ja aku rasa kau macam sakit je?

    ReplyDelete
  4. Next Perutusan Hari Raya pulak kot....nampak Pok Sheikh nie mcm memacam jee..beria-ria nak jadik mcm Pok Najib PM...

    ReplyDelete
  5. apsal kepala dia nampak besar?

    ReplyDelete
  6. apa sal tak citer skali sumah laknat, bulan puasa ni jangan makan ice cream nnti batal puasa klu usop kardawi pun tak citer pasal balak membalak nih...

    ReplyDelete
  7. Ini bukan Anwar..Ini hanya lelaki yang 99.9% menyerupai Anwar....

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

BAJU SEA GAMES 2017

BAJU SEA GAMES 2017
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...