PM

 photo IMG-20140720-WA0036.jpg

Wednesday, January 23, 2013

Kereta Nik Aziz Transform Dari Proton Perdana Kepada Vellfire #ZuhudLahSangat #TolakPR



Dulu rakyat dimomokkan dengan video sedey penderitaan kedaifan kesusahan kebiasaan pemimpin utama di Kelantan iaitu Menteri Besarnya yang hidup seperti orang biasa dengan menggunakan kereta Proton Perdana sebagai kenderaan rasmi.



Serius, nak menangis tengok video kat atas ni. Tak sangka kehidupan Nik Aziz begini rupanya. Tapi yang diceritakan tu rumah nya sendiri, kediaman rasmi Menteri Besar takkan takda kan? Huhu..



Lain pula nombor plat kereta Proton Perdana di atas dengan di bawah ni, ingatkan dia tukar color rupanya tukar baru. Uk alohhh



Tapi saya sendiri tidak sampai hati melihat kereta jenis di bawah yang disyaki sebuah kereta Proton Perdana yang telah dimodified menjadi sebuah kereta Mercedes S Class yang serba mewah.





Apa yang mengkagumkan saya, kereta Mercedes tersebut disyaki telah dimodified lagi menjadi MPV, Vellfire pula.

Gila gempak weihhh, kat Kelantan ada ker kedai modified kereta gini?

Nak try gak dari kereta Viva ambo jadi Aplhard pun ok dah hehe.

6 comments:

  1. Ambo.. Dah Tuoa... ambo nak rase naik vellfire jugo..

    ReplyDelete
  2. Huk aloh.. undi pas masuk syurga.. dah pernah pergi syurga ke nik aziz?

    ReplyDelete
  3. plat keta perdana hok pertama tu elok dah. DAJ....tanda2 awal kemunculan DAJ** di muka bumi serambi mekah...kahkahkah

    ReplyDelete
  4. lambang PAS itu sendiri dah melambangkan dajjal,bukankah dajjal itu bermata satu

    ReplyDelete
  5. daripada lelong gambar tak dok nilai tu, lebih baik lelong kereta mewah tu. AP kereta untuk ayah (pas perlis) kenapa anak pulak salah guna AP. Itu dah nama tipunya. Sebab itulah tak boleh nak salahkan orang bila speed track detect nama YB. Ini semua takdir Allah nak bongkar penyelewengan PAS.

    ReplyDelete
  6. korang kutuk2 dia ni sempat ke minta maaf nnt kat dia?

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...