Thursday, January 24, 2013

Porsche Cayenne Milik Pesuruhjaya PAS Perlis Ditaja? #1Malaysia #TolakPR

Penulis baru je beberapa minit tadi online di Twitter, borak dengan sahabat yang penyokong tegar PAS. Penulis pun bertanyakan apa pendapat beliau tentang ADUN PAS di Perlis yang pakai Porsche Cayenne, marah pula dia kat penulis. Ni penulis print screen kenyataan dia:


Senang je kan penyokong PAS jawab, bukan duit bapak penulis jadi apa yang nak kecoh. Tapi cuba bayangkan kalau pemimpin UMNO, macam dulu Rafizi kecoh anak Nazri Aziz pakai hummer, tu dia puak PAS ni lah jerit RASUAH RASUAH.. haha..

Lepas tu penulis tanya la kat dia, macam mana dia tau x rasuah..dia pulak tanya kita balik mana kita tau dia rasuah..tapi bab kalau fitnah pemimpin UMNO rasuah memang hebat.. tanya ada bukti, x boleh nak jawab..nah tengok lagi gambar dibawah..

Ok lah, penulis pun dah x tahan nak gelak..lepas tu die keluar kenyataan ni pulak:


Oh rupa nya disponsor Porsche Cayenne tu, boleh pula di sponsor ke sane sini..Rafizi dulu pun tuduh anak Nazri Aziz dapat kereta dari pada ape ntah Chia nama mamat tu, tapi PAS kata tak boleh, tapi tang depa boleh pulak?

Hmm rakyat nilaikan lah sendiri.

p/s : penulis padam twitter sahabat penulis sebab x baik aibkan orang walaupun dia selalu kata penulis ni x cerdik..xpalah korang je orang PAS cerdik, lain semua tak cerdik.

Sumber : KL Chronicle

1 comment:

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...