Thursday, February 7, 2013

Alamak PAS Minta @NajibRazak Hulur Sumbangan #1Malaysia #TolakPR


4 comments:

 1. malu wei. boleh tolong dengan satu syarat. kalau belum sunat, sunat dulu dan kalau dah sunat kena sunat sekali lagi. lepas tuh mengucap dua kalimah syahadah. jadilah orang orang Islam yang tulin. takut takut kalau dah tolong nanti, kamu tentang pulak kerajaan. orang Islam tak boleh buat lagu tuh. sekali pemimpin itu beragama Islam dan melakukan solat lima waktu, kamu kena patuh. kalau tak terima pun ada jalan penyelesaian lain dan bukan denagan cara yang kamu dok lakukan sekarang nih. amacam?

  ReplyDelete
 2. duit ceramah masuk poket penceramah la. penat siot, dah nak datang jauh, lepas tu pulak kering tekak melalak atas pentas.

  ReplyDelete
 3. Minta lah dengan Nuar, dia banyak simpan USD. Daripada membazir derma keluar atau membalun cina doll, kan ke lebih baik salurkan kpd Maahad.

  ReplyDelete
 4. Kan bagus semua bangunan haji hadi terbakar semua, tempat maksiat tu...maksiat mulut, haji hadi kan suka kata benda yang tak elok elok pada Umno, dan suka sumpah pada Umno, buat apa nak tolong,haram tu tolong pada orang suka buat maksiat mulut dan hati busuk tu..haji hadi patut bersyukur,mujur tak semua habis....

  ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...