Wednesday, February 6, 2013

Kebodohan Cai PR Makin Terserlah #1Malaysia #TolakPR


Tadi masa mula² baca artikel dari blog PENCACAI PR ni terus tergelak sebab terlalu bodoh untuk dibaca kali kedua.

Gelak Pertama :

Bila baca tajuknya saja dah buatkan saya tergelak kerana tak sangka pula, pencacai PR ni masih berharap media² arus perdana yang kononnya dikawal oleh UMNO /BN untuk memasukkan apa² perkembangan dan aktiviti pemimpin PR.

Hahahahahaaaa..

Gelak Kedua :

Gambar Lim Guan Eng sedang menyediakan masakan sendiri. Menurut cerita kat blog tu, si LGE sediakan sarapan pagi. Wahhhh hebat betul Ketua Menteri Penang (LGE kata tak bleh guna perkataan tu sesuka hati) Pulau Pinang ni.

Gelak Ketiga :

"YAB LGE sendiri masak sarapan paginya.. begitulah sebahagian dari hidup sehariannya."

Maksud di situ adalah LGE sendiri tak BERANI meminta bini dia sediakan sarapan pagi. Ataupun dalam istilah yang tepat adalah LGE takut bini hahaha.

Seperti dalam gambar di bawah ni ker?


Atau sebenarnya si Betty ni dah tak sayang suami dia selepas si Ketua Menteri yang 'busy' ni buat hal keh keh keh.

Gelak Terus :

Nak tanya gak ni, ada tak suratkhabar rasmi Pembangkang macam Harakah, Selangorkini dan lain² akan print out gambar ni jadi story mereka? Kah kah kah puiii jangan berharaplah.

Hanya blog pencacai PR pendokong LGBT sahaja akan bersungguh² memuji pemimpin mereka bagai nak rak padahal si cai Melayu PR tu memang dungu tak tahu yang masa hadapan anak cucu mereka akan menjadi gelap apabila terus menyokong PR.


3 comments:

  1. ha..ha..ha..memang tak keluar paper & tv punya...x da nilai berita...

    ReplyDelete
  2. kahkahkah bodo punya cai PR.
    Aku yakin, kalau pemimpin BN tunjuk zuhud masak sendiri kat rumah pun, takkan utusan nak buat tajuk berita? Takde nilai berita pun. Lainlah kalau pemimpin BN masak di sesuatu acara rasmi sbg gimik acara itu.

    ReplyDelete
  3. Nak masuk tv & Berita mudah sahaja, pi jadi pelakon CHINA DOLL, CONFIRM masuk berita seluruh dunia hahahahaha.... agak2lah kalu nak promote camni??? Bini dia BETTY dah pi mana???

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...