Tuesday, February 5, 2013

Punca @azwanhjali Meroyan Waktu Maghrib Di Twitter #1Malaysia #TolakPR


Hahaha apa nak jadi lah wahai Azwan Ali, memalukan sungguh sikap kamu ni.

Jika saya menjadi seperti kamu, saya akan tutup account twitter ataupun saya akan tukar display picture tersebut yang jelas terdapat Kaabah iaitu kota suci umat Islam sebelum mengeluarkan kata² buruk yang tak bersesuaian.


Imej yang ditunjukkan pada ayat² twitter Azwan Ali, tidak langsung seperti yang diunjurkan Islam.

Baru 'diusik' sikit dalam twitter, kamu dah meroyan seperti cacing kepanasan. Ohh mungkin saya terlupa bahawa waktu tersebut adalah waktu Solat Maghrib, mungkin banyak hantu berkeliaran dalam twitter sehingga menyebabkan pemilik akaunnya alpa dan kusyuk melayan Twitter dengan menghamburkan kata² tidak enak.

Berikut di bawah ini punca kepada Azwan Ali meroyan sakan.


11 comments:

  1. DIVA D KALANGAN PONDAN LEH LA ... NAK LAWAN RETIS JELITER ..WAH..TAHAP MANA KO !!!

    ReplyDelete
  2. ingat kan dia dah bertaubat rupa bertambah meroyan. gamaknya ALLAH SWT pun nak tunjuk pada kita semua betapa tak ikhlasnya AA ni bertaubat pada suatu masa dahulu. PAtutla Anwar tak mahu bertaubat ...ada hikmah disebalik kejadian

    ReplyDelete
  3. Diva AA? puii!! geli aku, nk muntah pun ada tgk dia ni.

    ReplyDelete
  4. Manusia bernama AA ni mana tau menggunakan bahasa2 yg molek..hati dia telah hitam sbtu lah setiap kali keluar pertuturan dr mulutnya mesti yg busuk2...subhanallah

    ReplyDelete
  5. keke dia lama tak dapat nafkah batin dari anak ikan tu kekekeke... meroyan tahap cipan siut kekekeke

    ReplyDelete
  6. kata2 dari hati..klau da hati kotor, maka kotor la yg keluar..semoga kita semakin baek n dekat dgn pencipta..amin..

    ReplyDelete
  7. Hahahaha tak kuasa mak, nyah hahaha...

    ReplyDelete
  8. Mungkin dia nak ikut jejak Patrick Teoh kot??? hehehehe

    ReplyDelete
  9. Muahahaha. Bertambah teruk krisis identiti DIVA taik kucing ni!

    ReplyDelete
  10. AA dah biol skrang....lepas PRU13 nnti kita tengok lagu mana pulak reaksinya

    ReplyDelete
  11. dia ini gila babi..memalukan pic yg di letak je..dasr pondan tua

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...