Sunday, April 7, 2013

#IniSemuaPoyo : @KhalidSamad Pakai Escort Bermotor Kononnya UMNO Ancam Dia #puiii #1Malaysia #TolakPR #PRU13


Malam tadi, Khalid Samad seperti biasa, cuba memperlihatkan dan menancapkan dalam kepala otak para penyokongnya yang UMNO sedang berusaha untuk membunuhnya dengan pelbagai cara, termasuklah dengan menggunakan pembunuh upahan.

Ramai pecacai pakatan yang percaya dengan cerita-cerita kosong Khalid Samad. Apatah lagi ditokok pula dengan cerita-cerita dongeng daripada Anwar Ibrahim yang kononnya dia dan keluarganya menjadi sasaran untuk dibunuh sehingga dia perlu mengupah empat orang pakar (setakat yang diketahui) dari Filipina untuk menjadi pengawal peribadinya.

Empat penunggang motosikal besar mengiringinya... mengalahkan pemimpin besar dari dunia bergolak. Khalid Samad sepatutnya bercerita juga, adakah keretanya dilengkapi dengan perisai kalis peluru. Adakah para pengawalnya itu terdiri daripada SECRET SERVICE yang amat terlatih seperti pengawal-pengawal peribadi Anwar Ibrahim.

Belum lagi berkuasa penuh, sudah gila kuasa dan menunjuk-nunjuk!

Bayangkanlah kalau mangkuk ini diberikan kuasa. Barangkali tiada sesiapa pun yang akan dibenarkan lalu dan melintas di hadapannya. Bahkan tidak mustahil juga sekiranya Khalid Samad mengeluarkan arahan dan peraturan tiada sesiapa pun yang dibenarkan menggunakan jalan yang sama.

Alasan yang akan diberikan oleh Khalid Samad nanti ialah, UMNO DESPERADO... dan dia akan membayangkan yang UMNO akan mengupah pembunuh upahan untuk membunuhnya.

Baru jadi Ahli Parlimen Shah Alam... baru jadi pecacai Anwar Ibrahim dan Lim Guan Eng, dah berlagak dan aksyen semacam!!!

10 comments:

  1. road to Dictatorship! that is PKR. If they can sell Allah to non believers, anytime they can sell our country to the the west.what was happening in the middle east is part and partial of the foundation for the future (3F) agenda, which leads by anwar. the neo-con agenda to attack the muslim world, the next is malaysia. hope Allah protect us from them. Amin

    ReplyDelete
  2. Bila orang dah terasa bersalah. Dengan bayang-bayang sendiri pon takut.

    ReplyDelete
  3. Hahahadoi.Mangkuk ni ingat dia tu siapa? Perasan glemer ada orang nak bunuh dia? Kahkahkahkah.

    ReplyDelete
  4. Khalid Samad ni cakap serupa org tertelan air ketum campo ubat nyamuk, merapu rapu, meroyan tak tentu hala

    ReplyDelete
  5. Pelik la manusia manusia mcm ni pun ada kaa

    ReplyDelete
  6. Fuyooo, Khalid 'Gereja' Samad dah pakai pengiring... bangga tul gua, Lu apa barang nak pakai escort ni Mad? Lu sakit pe ke? Ni negara demokrasi la bro, keselamatan dijamin la bro, lu pikir suka2 kerajaan BN ke nak bunuh lu ke, kalau Allah dah takdirkan lu mampos, lu tetap mampos la bro.. tak kan lah lu mampos tersedak susu cap gantung pun lu nak salahkan kerajaan... lu kata lu pejuang Islam, yakin pada Allah, ni apa crite bro? Najib, Muhyidin n semua MB/KM tu entitled pakai escort bro, lu jeles ke? Gua pesan eh ..Lu jgn berlagaklah...

    - Lu Ma Rah -

    ReplyDelete
  7. 4 Pakar/Escort dari Filipina tu ada lesen ke untuk menunggang motor kuasa tinggi di Malaysia ?

    ReplyDelete
  8. kalau nk sgt pun pakar/escort, knp mesti dr filipina????

    ReplyDelete
  9. Mumbai is the busy metro city, when every one is busy and this busy metro is also known for its night life but Mumbai is one city that never sleeps
    http://www.mumbaiescortssite.com/about-us.html
    best escort service in mumbai

    ReplyDelete
  10. Itulah,kalau orang memang dah bersalah,bayang2 sendiri pun kata orang nak bunuh dia.Hello,kita orang UMNO ,bunuh2 tak mainlah kalau tak dah lama si anuar tu masuk kubur,mungkin si Khalid ni banyak hutang,yalah hutnag dengan Along yang namanya DAP.

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...