Sunday, April 14, 2013

Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un. Takziah Untuk Keluarga Nik Aziz #GE13 #1Malaysia #TolakPR

Gambar yang MyMassa dapat melalui e-mail sebentar tadi. Pengirimnya pula tidak memberi apa-apa maklumat.
Selepas diselidik, mungkin gambar ini berkaitan dengan berita di blog Bro Jinggo (http://brojinggo.blogspot.com/2013/04/pru13-nik-aziz-jatuh-sakit-pasal-video.html).

Hasrat penyokong Pas untuk mendengar 'kata-kata hikmat' bagi dijadikan semangat menjelang Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) daripada Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat terbantut apabila Mursyidul Am parti mereka hanya berucap tidak sampai 10 minit di dalam program yang diadakan di sebuah padang berhampiran Pejabat DAP Pulai di sini malam tadi.

Nik Aziz, 82, yang kerap berhadapan dengan masalah kesihatan juga terpaksa duduk untuk menyampaikan tazkirah ringkasnya.

Bagaimanapun, Menteri Besar Kelantan itu langsung tidak menyentuh tentang pendedahan rakaman video seks terbaharu melibatkan seorang individu yang didakwa mirip Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustafa Ali.

Selang beberapa minit Nik Aziz menyampaikan ceramah, segelintir pengunjung yang terdiri daripada kaum Cina dilihat meninggalkan kawasan berkenaan.

Sepanjang berada di lokasi ceramah, Nik Aziz juga terpaksa dipapah oleh Unit Amal Pas sebaik tiba dan meninggalkan majlis kerana kepenatan, walaupun sebelum ini menegaskan yang beliau akan bertanding dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) dan seterusnya hatta terpaksa berkerusi roda sekali pun.
Baca seterusnya di sini : http://brojinggo.blogspot.com/2013/04/pru13-nik-aziz-jatuh-sakit-pasal-video.html

Jika benar perkara ini berlaku, MyMassa ucapkan takziah kepada Tuan Guru dan keluarga TG Nik Aziz. Cuma MyMassa kesalkan, mengapa sampai perlu dipapah masih lagi mahu mengekalkan kuasa?


*Dahulu pemimpin yang sama menyuruh Tun Mahathir letak jawatan kerana terlalu tua. Adakah dia masih merasakan dirinya masih muda?

Sumber : MyMassa

13 comments:

  1. Memang confirm aku takkan pangkah PAS-piss-pussy ni lagi. Patutlah depa
    seangkatan dengan P'Gay'R le ni. Negara Islam tah kemana, Hudud tah
    kemana...elok lagi BN. Terok macam mana BN ni, depa tak munafik, depa
    tak mengaku depa tu wali, boleh confirm siapa pi syurga, siapa pi neraka
    tak macam PAS-piss-pussy ni. Tengoklah murshitdol Am dia - sampai terpaksa berpapah dan berkendong, nak jugak bertanding. Astaghfirullahhal adzim....berundurlah, bagi yang lebih muda dan bertenago ke depan. Mu tu jadi punaisihat udahlah....

    Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
    Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
    Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
    Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

    SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

    ReplyDelete
  2. Bro jangan guna capture Innalillah....itu biasa dituju kepada orang yang baru meninggal dunia dan perkataan takziah, WZWH mati-mati ingat Nik Aziz meninggal dunia!. Guna caption dan tajuk lain. Jangan mengelirukan orang!!!.

    ReplyDelete
    Replies
    1. teruk ko ni...Innalillah pun boleh di gunakan utk org yg sakit dan yg seangkatan dengannye....jgn salah...

      Delete
  3. Nik aziz tengah depressed giler tu. Aku terpikir, mungkin juga ada video dia kot. Apa yang mustahil? Apakah dia seorang yang betul-betul beriman? Aku rasa tidak. Bernafsu? Ya! sebab dia nak bertanding sampai bila-bila. Cuba bayangkan jika Anwar cuba blackmail dia juga. Hanya dia saja yang tahu. Cuba bayangkan senario dia bermalam dihotel-hotel - itu biasalah bagi politician macam nik aziz, sentiasa outstation. cuba bayangkan sedang nik aziz nak lelap mata, ada orang upah amoi ketuk pintu bilik nik aziz. Nik aziz pun bukak pintu, tengok-tengok ada amoi/pompuan kira orait juga lah. Awek tu kata ada room service - massage. Nik aziz tengok luar koridor- kiri kanan, takde orang tengok. Badan pun memang rasa lenguh, maklumlah, macam-macam program siang tadi... aah bukan orang tau pun. sekali-sekala, apa salahnya. Anwar pun buat jugak. So nik aziz pun bersetuju, awek tu pun masuk. Pendek citer masa massage tu amoi tu mula lah gatal-gatal dan terus goda nik aziz.... masing-masing boleh imagine kan... Syaitan kalau nak goda, orang macam nik aziz lah yang dia paling suka target... betul? dan katakanlah ada yang dah ready rakaman video.. tu la nik aziz macam tak berapa kena hari ni.. dia pun senyap je. Jangan pikir orang pas ni takde nafsu. yang kuat kawin 2 3 ni puak depa juga...

    ReplyDelete
  4. hahahahhaa..nice article....

    ReplyDelete
  5. Dah tua dan tak layak masuk gelanggang politik.

    ReplyDelete
  6. MOLEKLAH BERUNDUR TU...... BKN NAK TUNGKAT DUNIA..........

    ReplyDelete
  7. Kalau keadaan dia macam ni, gua rasa kalau PAS kalah teruk di Kelantan, silap2 padam terus orang tua nih. Lain macam jak tengok dia nih.

    ReplyDelete
  8. Wzwh; innalillah adalah ucapan utk org islam yg ditimpa musibah.. Bkn hanya tertakluk kpd kematian.. Klu dgr berita ada org kecurian pun bleh guna ungkapan innalillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup setuju 100 %....

      ini lah bukti indahnya Islam..

      bukan nak tunggu Tok Guru meninggal baru nak sebut...

      Delete
  9. Betul tu....tak salah gunakan innalillah....

    ReplyDelete
  10. Tu la pasal..orang kata lebih baik duduk kat rumah..dulu hebuh suruh Tun M turun dingan dikata nak bawa jawatan sampai mati...la ni Tun M dah lama bersara..dia masih serupa camtu gak..makin nyanyuk tu adalahh

    ReplyDelete
  11. Kuasa Allah untuk menunjukkan supaya N Ajis berdiam diri sajalah dan jangan lagi nak menipu dan menyesatkan rakyat umat Islam dengan kelentongnya. Dah nak K.O. pun tak sedar-sedar lagi. Sudah-sudah lahhhh..

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

BAJU SEA GAMES 2017

BAJU SEA GAMES 2017
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...