Wednesday, January 8, 2014

Takziah Blogger Kaki Fitnah Si Omakkau Dimasukkan Ke Dalam Hospital Kerajaan #1Malaysia


Baru mendapat perkhabaran daripada seorang kawan dari Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang. Beliau bekerja di sana dan merupakan seorang jururawat.

Dia kata dia kenal seorang minah yang dimasukkan ke hospital disebabkan demam panas ni di Wad G3, katil nombor 24. Nama pesakit tu Hanisya Abdul Hamid, ahli PKR cabang Kapar. Macamne kawan saya boleh kenal dia, sebab kawan saya friends dengan blogger tersebut dalam Facebook.

Ek elehhh ingatkan dok balun² kerajaan buruklah, fitnah bagai macam semuanya kerajaan teruk, dia masuk hospital private ataupun duduk hospital kat luar negara tu. Rupa²nya masuk hospital kerajaan juga. Tak hebat lah kutuk kerajaan kaw kaw tapi gunakan servis kerajaan gak akhirnya.

Apa² pon buat blogger Omakkau, didoakan semoga kembali sihat seperti sediakala dan kembali bertaubat dengan memakai semula tudung yang telah ditanggal setelah glemer dihargai kerajaan PR Selangor.


P/s : Kami ni orang UMNO tak pernah doakan keburukan pada lawan. Tapi parti lawan, tak habis² mencerca dan mendoakan parti lawan mereka tumbang.

8 comments:

  1. blog omakkau yang katernya top di kalangan blogger2 cai cai PR tu ka..hahaha...tulisan pun cam haremmm...ari tu ada gak la jenguk blog juak2 PR harem ni..depa dok bangga blog ni dok kat ranking no. satu antara blog cai cai PR..patut la otak cai cai PR ni semuanya mcm hampess..pasal menjadikan blogger gini sebagai rujukan no wahid mereka..hahaha..kelakorr..

    ReplyDelete
  2. Nanti macai PR jawab"Oklah, biar puak BN je bayar cukai. Ini semua duit rakyat, x kisahlah sape2 pun boleh masuk hospital kerajaan". Mai sini aku nak kasi ajar sama puak macai PR. Korang bayar cukai setahun berapa?RM5ribu?RM5ribu tu stakat cukup untuk buat jalan tar dari rumah korang ke tempat kerja, xpun ke kampung korang. Apa kata klu kami yg sokong kerajaan ni,yg korang kecoh 47% ni, tak halalkan duit cukai yg kami bayar ni utk korang guna hospital kerajaan, subsidi petrol, subsidi segala bagai, khidmat PDRM dan segala bagai. Cukai yg korang bayar RM5ribu tiap2 tahun tu cuma cukup utk jalan tar korang shj. Jadi PDRM tak payah nak tolong Puak PR, doktor2 kerajaan tak payah bagi ubat kat diorg. Sebab apa? Sebab kami yg sokong kerajaan ni bayar cukai, jadi kami ada hak untuk halang macai PR guna hak kami.

    ReplyDelete
  3. Cakap tak serupa bikin ma. Biasa lah..

    ReplyDelete
  4. Baguslah sakit mudahan hilang dosa yg ber tan tan beratnya tu.moga omakkau buat solat taubat nasuhah sama mana tau kan.

    ReplyDelete
  5. Haha haram tak makan ubat kjaan zalim?

    ReplyDelete
  6. takkan gaji ribu-ribu sebulan rejim khalid gagap bayarkan bila sakit masuk hospital kerajaan pulak kot. Punaisihat ekonomi selangor yang bergaji rm1 kalau sakit tentu sahaja masuk hospital swasta yang kelas tip top punye. Gaji rm1 tapi elaun dekat rm150,000 setahun.. baru masyuk. Yang pencacai dia hanya layak masuk hospital kerajaan je.. memalukan...

    ReplyDelete
  7. bagus tul cai umno ni semua... sejak bila rakyat yg x sokong umno tak blh nk guna kemudahan yg disediakan oleh kerajaan? umno dan kerajaan adalah 2 entiti yg berbeza..duit kerajaan bkn duit umno ekk..Dah rakyat bayar cukai itu ini, x salah kalau nk guna kemudahan yg disediakan... lain lah klau wat rete kerajaan tu cam rete sendiri.. itu da harem nama nyer... manusia2 yg sokong lak dpt la saham sikit sorg.. untung tuh..dosa sendiri da berbakul, tolong share dosa org sama.. x btul cai umno???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baguslah kalau dah faham UMNO dan Kerajaan 2 entiti berbeza. Tolong bagitau pada bdk² Pakatan jangan jadi bodoh asyik marahkan & maki UMNO jika kerajaan buat keputusan tak memuaskan hati rakyat. Terima kasih~

      Delete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

BAJU SEA GAMES 2017

BAJU SEA GAMES 2017
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...