Friday, September 18, 2015

Lelaki Arab Cuba Hijack Imam Masjid Negara


Solat Jumaat di Masjid Negara, di sini, terhenti seketika apabila seorang lelaki dipercayai bangsa Arab tiba-tiba mengamuk dan telah menampar Imam yang sedang memimpin solat.

Kejadian berlaku ketika Imam Masjid Negara, Mohd Zuhairee Mohd Yatim, sedang membacakan surah pada rakaat pertama dan lelaki itu datang ke hadapan dan menolaknya, seolah-olah mahu menjadi Imam.

Rujuk SINI video tersebut.

Melihat Mohd Zuhairee meneruskan bacaan, lelaki itu menamparnya sebelum pegawai Masjid tampil mengheret lelaki itu keluar daripada ruang solat utama.

Ketika pergelutan itu, wartawan yang berada di lokasi mendengar lelaki itu menjerit dalam bahasa Arab, antaranya bermaksud 'Malaysia syaitan'.

Mohd Zuhairee kemudian meminta makmum mengulangi solat yang diimamkannya.

1 comment:

  1. Aku syak si PENGGANAS ni ejen Yahudi ZIONIS/IS (Puak PENGGANAS KANIBAL/PEDOPHILIA IS/ISIS yg. asyik MEMBUNUH umat Islam ldm. GENOSID, ditubuhkan CIA-MOSSADS/ISrael spt. didedahkan oleh bekas perisik Amerika, Snowden yg. MENYAMAQ! Mulai sekarang, MASJID NEGARA kita mesti diKAWAL KETAT oleh PDRM!

    Tengok kes pemimpin NGO Islam/Melayu, Allahyarham Arzurizan Abdul Rahman, yang baru diBUNUH dgn. amat KEJAM, sebaik selepas Perhimpunan Rakyat/Melayu BERSATU! Ini mesti diSIASAT segera oleh PDRM/KPN!

    Nek Tempoyak.

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...