Wednesday, January 27, 2016

Tak Semua Orang Mahukan Nama Mereka Disiarkan Apabila Menderma #KekalNajib


Kita takleh nafikan bahawa bukan semua penderma suka mengwar-warkan nama mereka. Sama juga situasinya di Malaysia, ada yang hanya meletakkan nama sebagai 'Hamba Allah' dalam buku rekod penderma walaupun jumlah derma mereka banyak.

Tapi dalam situasi USD 681juta yang disumbangkan oleh Keluarga DiRaja Arab Saudi tu, SPRM akui telah pergi menemui penderma tersebut untuk diambil keterangan bagi melancarkan siasatan.
Soal siapa nama Pak Arab tu, dah tak perlu timbul lagi. Cukuplah sekadar kita semua ketahui bahawa siasatan telah dijalankan dan telah dilampirkan sebagaimana diumumkan Peguam Negara.


* contoh dalam gambar. Jenuh lah rakyat Malaysia ni semua benda dia nak details. Dana kepada DAP, tak nak tanya ker?

1 comment:

  1. Kalau siar siapa nama Keluarga DiRaja Arab tu aku takut nanti penyangak sebenar akan dengan muka tak malunya pergi melobi Arab tersebut untk dapatkan derma yang sama..

    Kasihan Najib jd mangsa fitnah dan pasti keluarga Di Raja Arab itupun kecewa dengan sikap angkuh rakyat negara ini.. yang rasuah terang2 Lim Guan Eng sial ditutup tapi kebajikan untuk bantu PM tadbir negara di fitnah begitu dahsyat..

    bodoh dan terus bodoh Melayoo

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...