Tuesday, March 22, 2016

Pelik Bekas Owner Rumah Banglo Hantar Exco Negeri Bacakan Akuan Sumpah? #LGERasuah


Angin takda, ribut takda tiba² muncul muka apek racist dari Pulau Pinang ni.

Apa pasal ini Pee Boon Boh Exco Kerajaan Negeri Pulau Pinang pula yang muncul bacakan akuan bersumpah Phang Li Koon si tuan empunya banglo yang asal. Dia apa kena mengena dengan ini kes? Saudara mara ka?

Itu Phang tak reti baca ka? Atau orang salah sudah takut kena tanya dengan media? Takut tersalah jawab perkara yang sebenar memang ada perlakuan rasuah ka?

Atau dia sudah goyang? 

Haha ini confirm DAP sudah goyang la. Tokong sudah lari pergi China, ada sorang lagi tak mahu keluar tv.

Lu orang tengok, confirm si Phang dan Guan Eng memang kenal each others lah. Sebab kenapa hari ini Phang menggunakan Exco Kerajaan Negeri untuk bercakap mewakili dia? Kalau dia rakyat biasa, confirm dia sudah keluar depan tv dengan lawyer untuk bagi explaination. 

So memang betul lah ada cerita tersulit disebalik pembelian rumah banglo dengan harga murah dari pasaran. Mereka saling kenal mengenali dan mereka mengatur pembelian dengan harga murah.

Akuan sumpah tu takda gunanya. Bawa jumpa SPRM lah bagi statement puii !!

#LGERasuah

3 comments:

  1. Tokong sdh lari ke? @ p cina mau cari bomoh halau hantu..byk sdh hantu mau dtg sama dia ohhh

    ReplyDelete
  2. Biasalah mereka tolong tutup lubang masing2, yang suka bergaduh dan tak sedar diuntung orang Melayu je. Hidung tak mancung pipi tersorong-sorong dah buat baik dengan Cina DAP, padan muka.

    ReplyDelete
  3. punya la kalut ...
    SPRM baru cari kulit fail nak susun kertas siasatan dah mengelabah puak rasis buat sidang media bagai ....
    betul ka .. salah ka tunggu SPRM kutip sorang sorang untuk siasatan
    info terkini soal siasat akan dilakukan diparking lot .. so semua boleh tengok dan paling penting untuk mengelak keliruan antara pintu dengan tingkap ......

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...