Friday, April 6, 2012

Pecat Ketua Penerangan PKR Cabang Ampang, Ok Next?


Saya sudah dapat mengagak bahawa tindakan Ketua Penerangan PKR Cabang Ampang, Mohd Isa Saidi di bawah seliaan Ahli Parlimen Ampang, Zuraida Mak Lampir. Kenyataan ini sudah pasti akan membuatkan Mohd Isa dipecat keahlian daripada PKR.

Nice game, nice ya.

Ok sekarang perancangan memecat ataupun mengkambeng hitamkan Ketua Penerangan PKR Ampang sudah selesai. Yang pastinya sekarang ini blogger Pro Bn pula akan terus memainkan isu Azmin Ali yang gagal, enggan dan lari dari menjawab persoalan yang ditinggalkan oleh Cabang PKR Ampang sebelum ini.

Rujuk di sini apa yang diminta oleh Cabang PKR Ampang. Lama² isu ini basi~

Inilah yang PKR mahukan iaitu mengalihkan tumpuan pada kemelut yang melanda pemimpin nombor satu pembangkang, si Anwar Ibrahim.

Ia seakan² menjadi perkara biasa dalam Pembangkang, apabila seseorang perlu dikorbankan bagi meneruskan perjuangan menakluki Putrajaya.


Hehe teruskan main isu ini wahai Pembangkang lahanat.

Tapi saya nak tau gak, kenapa tak pecat je semua yang terlibat dalam press conference (gambar) kelmarin?Tuan Ismail ni tak dipecat pun bantai Presiden parti~

2 comments:

  1. Tepat skali bro! Teruskan bongkar!

    ReplyDelete
  2. Ni la namanye demokrasi... Sentiasa di perjuangkn umno... Syabas... Ni tidak ckp or persoal sket kena pecat.... Kadang2 x paham pe sbenarnye demokrasi bawaan pkr....

    Pssttt.. Ingat pesan tuan mail... RABUT DH BERUBAN, BNYK BENDA DH X BLE MAKAN.... MASIH XNK LPS JAWATAN KETUA BAHAGIAN

    ReplyDelete

komen² anda akan dipublish setelah disahkan..

terima kasih daun keladi..
esok² sudi la komen lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...